Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арена Львів

Вівторок, 10 листопада 2020, 15:13

Арену Львів можуть перетворити на госпіталь для інфікованих на Covid-19

Арена Львів

У Львівській ОДА розглядають можливість розгорнути на стадіоні "Арена Львів" мобільний госпіталь для лікування пацієнтів з Covid-19.

Про це сьогодні, 10 листопада, під час брифінгу повідомив директор департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Орест Чемерис.

За його словами, виконуючи доручення Міністерства охорони здоров'я щодо розгортання мобільних госпіталів для лікування інфікованих на Covid-19, у Львівській ОДА розглядають для цих цілей стадіон "Арена Львів" та спорткомплекси.

"Це доручення, яке дали для всіх територій держави, ми, звичайно, розглядаємо, як можливість це спроткомплекси та "Арена Львів" також" – заявив Орест Чемерис.

Він додав, що в облдержадміністрації також вивчають варіант залучення студентів-медиків та інтернів до роботи з хворими на коронавірус, якщо ситуація з пандемією в області погіршиться.

Нагадаємо, сьогодні у Львівській області підтвердили інфікування на Covid-19 за добу у 550 осіб. До лікарень Львова та області кожного дня потрапляють від 180 до 200 пацієнтів, а станом на кінець жовтня пацієнтів з підозрою на Covid-19 приймали 21 медичний заклад області.

Додамо, з 9 листопада в Україні заборонили всі планові операції і госпіталізації через складну ситауцію із коронавірусом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.