Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

акція протесту біля Львівської ОДА

Середа, 11 листопада 2020, 10:45

Львівську ОДА пікетують преставники готельно-ресторанного бізнесу

акція протесту біля Львівської ОДА

Преставники готельно-ресторанного бізнесу влаштували акцію протесту під стінами Львівської ОДА проти посилення карантину у місті.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні зранку, о 10.00 год під будівлею Львівської ОДА на вул. Винниченка, 18, зібралися львівські підприємці, працівники готельно-ресторанного бізнесу та фітнес-клубів.

Вон протестують проти посилення карантинних обмежень через погіршення ситуації із коронавірусом, зокрема, введення так званого "карантину вихідного дня", під час якого у суботу та неділю мають працювати лише продуктові магазини, аптеки та транспорт.

Люди стоять із плакатами із гаслами "Ресторанний бізнес – це мільйони", "Маю право працювати".

Також на цю акцію протесту прийшов міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, вчора у Львівській облдержадміністрації заявили, що  підтримують ініційований міністром охорони здоров'я Максимом Степановим так званий "карантин вихідного дня", який покликаний знизити показники інфікування в Україні.

Також в Україні планують повністю заборонити масові заходи, закрити спорт-комплекси й басейни, а магазинам у певні години обслуговувати лише пенсіонерів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.