Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Перемишляни

zhyve.tv

Вівторок, 17 листопада 2020, 12:17

До Перемишлянської міськради проходять сім партій

Перемишляни

ЦВК затвердила результати виборів до Перемишлянської міської ради.

Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Перемишлянської міської ради Львівського району.

До міськради Перемишлян обрали 26 депутатів від семи політичних партій.

Зокрема, від партії "Європейська Солідарність" (30.77%) у раду пройшли 8 депутатів, від партії "За майбутнє" (19.23%) – 5 депутатів, від партій "Громадянська позиція" (11.54%), ВО "Батьківщина" (11.54%), "Слуга народу" (11.54%) – по 3 депутати, від партій "Варта" (7.69%), Народний Рух України (7.69%) – по 2 депутати. 

Загалом у міськраду балотувалися 14 політичних партій, не пройшли такі партії: "Сила і Честь" (469 голосів), Українська Галицька Партія (389 голосів), ВО "Свобода" (351 голос), "Голос" (339 голосів), "Об’єднання "Самопоміч" (306 голосів), "Удар" (169 голосів), "Наш край" (121 голос).

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. Перемогу на виборах голови Перемишлянської ОТГ здобув чинний мер Олександр Зозуля, який брав участь у виборах як самовисуванець.

Загалом на посаду міського голови голови Перемишлян претендували 10 осіб. 

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.