Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2020

Понеділок, 9 листопада 2020, 15:26

Зозуля і Коцовський знову очолять Перемишляни і Ходорів

вибори 2020

ЦВК затвердила результати виборів на посаду голів Перемишлянської та Ходорівської ОТГ.

Центральна виборча комісія оприлюднила офіційні результати виборів на посаду міського голови у Перемишлянах та Ходорові Стрийського району.

Зокрема, перемогу на виборах голови Перемишлянської ОТГ здобув чинний мер Олександр Зозуля, який брав участь у виборах як самовисуванець. За нього проголосували 47,29% виборців, що становить 4855 голосів.

Зозуля вперше був обраний міським головою Перемишлян у 2011 році. На виборах у 2015 році його повторно обрали мером міста. У 2018 році він задекларував 308 тис грн доходу.

Загалом на посаду міського голови голови Перемишлян претендували 10 осіб. 

 

Мером Ходорова знову стане самовисуванець, чинний міський голова Олег Коцовський, який йде на вибори від партії "Європейська Солдарність". За нього проголосували 38,83% виборців, що становить 3376 голосів. 

Коцовський перебував у міській раді Ходорова на різних посадах (зокрема, й головою) з 1994 року, до того працював у будівельній сфері. У 2015 році на виборах він переміг й став мером Ходорова.

Загалом на посаду міського голови голови Ходорова претендували 6 осіб.

 

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.