Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Четвер, 19 листопада 2020, 12:56

Місцеві бюджети Львівщини недоотримали більше 600 мільйонів гривень через Covid-19

Львівська облрада

За перші дясять місяців місцеві бюджети області недоотримали 600 млн грн, а до кінця року ця сума збільшиться ще на понад 60 млн грн.  

Про це сьогодні, 19 листопада, під час сесії Львівської обласної ради повідомив заступник директора департаменту фінансів Львівської ОДА Іван Нос.

"Через пандемію вірусу Covid-19 не справдилися наші надії щодо мобілізації податкових зборів до місцевих бюджетів, в тому числі й до обласного бюджету в запланованих обсягах. Зокрема, за десять місяців поточного року до місцевих бюджетів області недопуступило 600 млн грн, і до обласного бюджету – 220 млн грн" – наголосив Іван Нос.

За його словами, також, до кінця цього року, очікується недопоступлення до місцевих бюджетів області загалом 666 млн грн, а до обласного бюджету – 250-260 млн грн.

Іван Нос додав, що через дефіцит обласного бюджету скоротилися видатки на непершочергові потреби.

Нагадаємо, на початку листопада стало відомо, що з обласного бюджету не профінансують 193 мікропроекти вартістю 20 млн грн, а станом на липень 2020 року обласний бюджет Львівщини втратив 128 млн грн.

Також станом на вересень через карантин дефіцит міського бюджету Львова становить 400 млн грн.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.