Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

Четвер, 19 листопада 2020, 14:52

Медикам Львівщини, які захворіли на Covid-19, виплачуватимуть допомогу до кінця року

медичний заклад у Львові

Депутати продовжили до кінця року термін виплати разової допомоги працівникам лікарень, які захворіли на Covid-19.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні, 19 листопада, на сесії Львівської обласної ради депутати прийняли рішення продовжити разові виплати медикам та іншим працівникам лікарень, які перехворіли на Covid-19.

Як заявив заступник голови Львівської ОДА Іван Собко, право на виплату разової допомоги мають працівники медичних комунальних закладів Львівської обласної ради, які до 31 грудня цього року пройшли стаціонарне лікування в закладах охорони здоров'я з підтвердженим діагнозом на коронавірус.

Зазначимо, станом 18 листопада в області захворів 3351 медичний працівник, зокрема, 1181 лікар, 1312 осіб середнього медперсоналу, 506 – молодшого та 352 інших. Натомість вже одужали 2744 медики.

Нагадаємо, станом на 10 листопада, до лікарень Львова та області кожного дня потрапляли від 180 до 200 пацієнтів, а на кінець жовтня пацієнтів з підозрою на Covid-19 приймали 21 медичний заклад області.

Додамо, з 9 листопада в Україні заборонили всі планові операції і госпіталізації через складну ситауцію із коронавірусом.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.