Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Віктюк

volyninfa.com.ua

Четвер, 19 листопада 2020, 17:00

23 листопада у Львові прощатимуться із Романом Віктюком

Роман Віктюк

Романа Віктюка поховають 23 листопада в родинному склепі на Личаківському цвинтарі.

Про це повідомляє племінниця Романа Віктюка Катерина Віктюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

У понеділок, 23 листопада, у Львові відбудеться прощання з театральним режисером, народним артистом України та Росії, уродженцемЛьвова Романом Віктюком.

Його поховають у родинному склепі на Личаківському цвинтарі.

О 09:00 год труну з тілом Віктюка винесуть з квартири будинку на пл.Галицька, 7, а о 10:00 год у приміщенні Першого театру на вул.Гнатюка, 11 відбудеться церемонія прощання та громадська панахида.

О 13:30 год труну з театру перенесуть до Церкви святого Андрія (пл. Соборна, 3-А), а о 15:00 год відбудеться похорон на Личаківському кладовищі.

"На церемоніях прощання будуть дотримані всі карантинні норми. Прохання усіх дотримуватись дистанції, одягати захисну маску та використовувати дезінфектор" – написала Катерина Віктюк.

Нагадаємо, Роман Віктюк помер 17 листопада на 85-му році життя. Він народився в жовтні 1936 року у Львові. За своє життя режисер поставив понад 250 вистав, створених у театрах України, Литви, Латвії, Росії, Італії, США, Фінляндії та інших країн.

Згодом стало відомо, що Віктюка поховають у Львові, в родинному склепі на Личаківському цвинтарі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.