Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

виборча дільниця

Неділя, 22 листопада 2020, 09:36

#вибори: У Львові запрацювали всі виборчі дільниці (оновлено)

виборча дільниця

Станом на зараз усі виборчі дільниці у Львові відкрились і працюватимуть до 20:00 год.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 22 листопада, проходить повторне голосування з виборів міського голови Львова. За оперативними даними, усі виборчі дільниці відкрились і працююватимуть до 20.00 год. 

У Франківському районі є 59 виборчих дільниць, з них 3 – спеціальні (в лікарнях). Район налічує 109 121 виборець.

У Галицькому районі є 28 виборчих дільниць, з них 4 – спеціальні (в лікарнях). Район налічує 39 452 виборці.

У Залізничному районі є 49 постійних виборчих дільниць (усі – загальні). Район налічує 103 355 виборців (з яких 820 голосують з дому).

У Сихівському районі налічується 60 постійних виборчих дільниць, з них 4 – спеціальні (в медичних закладах). Загальна кількість виборців – 115 604 виборці.

У Личаківському районі є 50 виборчих дільниць, з яких 6 – спеціальні (в лікарнях). Загальна кількість виборців – 82 554.

У Шевченківському районі є 62 дільниці, з них 1 – спеціальна. Район налічує 121 619 виборців (з яких 767 голосують з дому).

До забезпечення публічного порядку, а також оперативного реагування на порушення законодавства, загалом залучені близько двох тисяч правоохоронців. Про це повідомила пресслужба НП у Львівській області.

Додамо, міська територіально-виборча комісія призначила другий тур виборів голови Львівської ОТГ на 22 листопада. У ньому беруть участь чинний міський голова Львова Андрій Садовий та народний депутат від "Європейської Солідарності", екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.