Синютка привітав Садового із перемогою на виборах мера Львова

Понеділок, 23 листопада 2020, 11:00

Олег Синютка привітав чинного мера Андрія Садового із перемогою на виборах голови Львівської ОТГ.

Про це повідомив кандитат на посаду голови Львівської ОТГ, народний депутат від "Європейської Солідарності", екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вітаю Андрія Садового з перемогою в мерських перегонах. Сподіваюсь, що обіцянки, які почули львів’яни, не були передвиборчими технологіями, а стануть реальними змінами у житті громади Львівської ОТГ.

Дякую вісімдесятьом трьом тисячам львів’ян, які повірили у мої бажання і професійні здібності забезпечити припинення хаотичних забудов, розв’язання транспортного колапсу, будівництво нових шкіл та садочків, викорінення корупції" – написав Олег Синютка.

 

Нагадаємо, вчора відбулося повторне голосування з виборів міських голів Львова і Дрогобича, а також депутата Великолюбінської селищної ради Львівського району.

За попередніми результатами, у другому турі виборів голови Львівської ОТГ перемагає чинний міський голова Андрій Садовий.

Додамо, міська територіально-виборча комісія призначила другий тур виборів голови Львівської ОТГ на 22 листопада. У ньому взяли участь Андрій Садовий та народний депутат від "Європейської Солідарності", екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Мітки: Андрій Садовий, вибори 2020, вибори міського голови Львова, новини львова, Олег Синютка