Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Кучма

Понеділок, 23 листопада 2020, 11:18

Кучма вдруге стане мером Дрогобича

Тарас Кучма

За попередніми результатами, Тарас Кучма переміг у другому турів виборів голови Дрогобицької ОТГ.

Про це повідомляє видання "Варто – Галицькі новини" ,посилаючись на власне джерело у територіальній виборчій комісії. 

Вчора, 22 листопада, у Дрогобичі відбулися вибори міського голови. За результатами підрахунку перемогу отримав чинний міський голова Тарас Кучма.

Всього у виборах взяло участь 25 922 виборців, підрахували 25 651 голос, а ще 271 бюлетень визнали недійсним. За Тараса Кучму проголосували 13 109 виборців, а за Андрія Веселого – 12 542 виборці.

Нагадаємо, вчора відбулося повторне голосування з виборів міських голів Львова і Дрогобича, а також депутата Великолюбінської селищної ради Львівського району.

У другий тур виборів голови Дрогобицької ОТГ пройшли чинний міський голова Тарас Кучма (40,55% голосів) та підприємець Андрій Веселий (25,47% голосів). 

Загалом на посаду міського голови Дрогобича загалом зареєстрували 10 осіб.

Додамо, Кучма на виборах 25 жовтня 2015 року став мером Дрогобича від "Народного контролю". У 2006-2010 рр. він був депутатом Дрогобицької міської ради, а у 2004 році – членом громадської організації "ПОРА". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.