Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

Четвер, 26 листопада 2020, 10:29

Садовий перетворюватиме Львів на свиноферму для пацаватих істериків та зрадників

Андрій Садовий

Територіальна виборча комісія офіційно оголосила про перемогу Андрія Садового на виборах голови Львівської ОТГ.

Про це повідомив кандидат на посаду міського голови Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Маємо офіційні результати виборів міського голови Львова. Що далі? Чекаємо 5 днів. Це термін визначений для оскарження результатів виборів. Далі повинна відбутись урочиста сесія і ми разом з депутатами складемо присягу. Попереду багато роботи. Маємо разом напрацювати стратегію розвитку нашої громади на наступні 5 років" – написав Андрій Садовий.

Зазначимо, Садового вже вчетверте обрали міським головою Львова. У 2015 році він переміг з 62% голосів. У 2019 році Садовий задекларував 1,03 млн грн зарплати, а його дружина – 7,2 млн грн доходу та 2 млн грн у банку на рахунках.

 

 

Нагадаємо, міська територіально-виборча комісія призначила другий тур виборів голови Львівської ОТГ на 22 листопада. У ньому взяли участь Андрій Садовий та народний депутат від "Європейської Солідарності", екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Додамо, 24 листопада фракції "Європейська Солідарність", "Варта" та ВО "Свобода" провели першу сесію міськради, на якій обрали тимчасову президію та склали присягу. Натомість фракції "Самопомочі" та "Голосу" відмовилися брати участь у засіданні, відтак на сесії були присутні 34 депутати.

Тому з цього моменту припинено повноваження попередніх керівників всіх 20 місцевих рад, включених до складу Львівської ОТГ, а також й міського голови Львова. Згідно з законом, після приведення до присяги новообраного мера Львова, відбудеться призначення старост, які мали б перебрати на себе управлінські функції на даних теріторіях.

Напередодні Садовий висловився проти проведення першої сесії до оголошення результатів виборів міського голови.

До Львівської міської ради пройшли п'ять партій, які розділили між собою 64 депутатських мандати: "Європейська Солідарність" – 26 мандатів, "Самопоміч" – 17 мандатів, "Голос" – 8, "Варта" – 7 мандатів та ВО "Свобода" – 6 мандатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.