Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Василь Пісний

Четвер, 28 січня 2021, 10:26

Василь Пісний помер від Covid-19

Василь Пісний

Сьогодні від коронавірусу помер Василь Пісний.

Про це повідомляється на сторінці Львівської ОВО ГО "Асоціація ветеранів МВС України" у Фейсбуці.

Сьогодні, 28 січня, від коронавірусу помер колишній перший заступник голови Львівської обласної ради Петра Колодія, екс-заступник ГУ боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України Василь Пісний.

"28 січня 2021 року помер наш колега, ветеран органів внутрішніх справ , колишній начальник ГУ МВСУ у Львівській області, генерал-лейтенант міліції Пісний Василь. Дата, час та місце поховання уточнюється" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, 1 вересня 2015 року Василя Пісного призначили на посаду заступника начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України. До цього він працював начальником департаменту боротьби з економічною злочинністю МВС, а до березня 2014 року Пісний працював першим заступником голови Львівської обласної ради Петра Колодія.

23 серпня 2017 року президент Петро Порошенко присвоїв Пісному звання генерал-лейтенанта.

У 2019 році міський голова Львова Андрій Садовий звинуватив Пісного у причетності до обстрілів його будинку у Львові, а у 2015 році тодішній нардеп Володимир Парасюк вдарив Василя Пісного через Майдан.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.