Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

УГП

Четвер, 26 листопада 2020, 15:55

Садові гноми з УГП хочуть гризти лише батон Садового

УГП

Українська Галицька Партія відмовилася від створення коаліції із шістьма політичними партіями, які пройшли до Львівської облради.  

Про це повідомляє Українська Галицька Партія на своїй сторінці у Фейсбуці.

Українська Галицька Партія оприлюднила офіційну позицію щодо участі в коаліції із іншими політичними силами, які пройшли до Львівської обласної ради восьмого скликання, прийняту політрадою цієї партії ще 19 листопада. 

"Ми застерігаємо депутатів УГП від створення коаліцій у Львівській обласній раді з фракціями олігархічних партій, партій скомпрометованих в політиці України та таких, депутатами від яких є особи з корупційною репутацією. Тобто від коаліцій з депутатськими фракціями "Європейської Солідарності", "За майбутнє", ВО "Свобода", Народного Руху України, ВО "Батьківщина" та "Слуг Народу", – йдеться у повідомленні.

Натомість партія готова об'єднатися із "Об'єднанням "Самопоміч" та партією "Голос". 

Нагадаємо, сьогодні "Європейська Солідарність" надіслала листи до голів партій "Самопоміч", ВО "Свобода", "Голос", ВО "Батьківщина", "Народний Рух України", "Українська Галицька Партія", які пройшли до Львівської обласної ради, з проханням спільно створити більшість у облраді.

Перше засідання новообраної Львівської облради, на якій оберуть голову облради та сформують депутатську більшість, має відбутися 1 грудня.

Додамо, на місцевих виборах-2020 до облради обрали 84 депутати від дев'яти політичних партій.

Зокрема, від партії "Європейська Солідарність" (33.33%) у раду пройшли 28 депутатів, від партій "Слуга народу" (10.71%), "Об'єднання "Самопоміч" (10.71%) – по 9 депутатів, від партій ВО "Батьківщина" (8.33%), "Голос" (8.33%) – по 7 депутатів, від партій ВО "Свобода" (7.14%), Українська Галицька Партія (7.14%), Народний Рух України (7.14%), "За майбутнє" (7.14%) – по 6 депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.