Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ВНЗ Львова

Четвер, 10 грудня 2020, 16:21

Кабмін не змінив час проведення вступної кампанії у 2021 році

ВНЗ Львова

Уряд оголосив умови прийому до ВНЗ у 2021 році.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Кабінету міністрів розповів про основні моменти вступної кампанії 2021 року.

Зокрема, вступна кампанія пройде у звичні терміни – в липні 2021 року. Початок реєстрації електронних кабінетів і завантаження туди документів стартує з 1 липня, а прийом заяв і документів – 14 липня. Натомість 23 липня закінчиться прийом заяв від вступників тільки за сертифікатами ЗНО, а 16 липня – від вступників тільки за результатами співбесід, вступних екзаменів та творчих конкурсів.

Згідно з новими умовами, в електронному кабінеті вступника подати електронну заяву зможуть абітурієнти, які планують продовжити навчання після отримання ступеня молодшого спеціаліста за наявності сертифіката ЗНО. Також передбачена можливість виконання вимог до зарахування через електронний кабінет з використанням електронного підпису абітурієнта.

У 2021 році встановлять обмеження кількості заяв для подачі на небюджетні місця за контрактом – не більше 30 заяв. Також заяви вступників, які зараховані на бюджет, будуть автоматично включені всі інші конкурсні пропозиції, крім випадків, коли вступник сам відмовиться від цього з різних причин.

При вступі до магістратури будуть введені вагові коефіцієнти, в рамках яких буде збільшена вага бала за випробування за фахом.

Нагадаємо, у жовтні Міносвіти затвердило умови прийому на навчання до ВНЗ у 2021 році. Також УЦОЯО з 2021 року зробив необов'язковим складання ЗНО з української літератури.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.