Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

П'ятниця, 11 грудня 2020, 11:53

У Львові виділили більше двох мільйонів гривень на виплати медикам

медичний заклад у Львові

Більше 100 медикам, які працюють з Covid-19 або захворіли на коронавірус, виділили 2,1 млн грн допомоги з бюджету Львова.  

Сьогодні, 11 грудня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання матеріальної допомоги медичним працівникам закладів охорони здоров’я Львова, які працюють в умовах пандемії Covid-19.

Зокрема, працівники львівських лікарень, які захворіли на Covid-19 отримають матеріальну допомогу по 20 тис грн з бюджету Львова на суму 1 480 000 грн. Натомість ще по 24 844,72 грн отримають медики, які працюють в умовах Covid-19. З бюджету міста для цього виділили 670 807,45 грн.

Загалом допомогу отримає 101 працівник львівських лікарень.

Як заявила заступниця міського голови й керівниця міського штабу протидії коронавірусу Галина Слічна, загалом з початку пандемії міськрада надала матеріальну допомогу 1330 медичним працівникам. З них 801 отримали допомогу по 10 тис грн – лаборанти, лікарі, медичні сестри, молодші медичні сестри (ті, які надають допомогу хворим на коронавірус або з підозрою на Covid-19); та 529 – отримали допомогу по 20 тис грн – це медики з різних медичних закладів міста, які заразились коронавірусом.

Зазначимо, на початку липня міськрада виділила по 20 та 24 тисячі гривень матеріальної допомоги 68 медикам, які інфіковані Covid-19, а на початку вересеня по 10 тисяч гривень матеріальної допомоги отримали медики, які проводять лабораторні дослідження на виявлення Covid-19.

Додамо, станом на 1 вересня найбільше випадків Covіd-19 серед медиків зафіксували у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.