Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ялинка у Львові

Середа, 16 грудня 2020, 14:12

У Львові затвердили 19 місць з продажу ялинок. Перелік

ялинка у Львові

У кожному районі Львова буде міні-ринок із продажу ялинок, найбільшу кількість таких передбачили у Шевченківському районі.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міськрада затвердила перелік місць для торгівлі хвойними деревами у період з 18 грудня 2020 року до 6 січня 2021 року. Загалом у місті облаштують 19 місць для продажу ялинок.

Найбільше майданчиків для продажу ялинок передбачили у Шевченківському районі – їх буде 7, натомість у Галицькому та Сихівському районах Львова облаштують лише одне місце на вул. Волоській та вул. Сихівській відповідно.

У Залізничному районі передбачили 4 місця для продажу ялинок, а у Личаківському та Франківському – по 3 місць.

Також ЛКП "Муніципальна варта" спільно з поліцейськими та райадміністраціями контролюватиме, аби у Львові не з'являлись стихійні ялинкові ринки.

Додамо, цьогоріч через карантинні заходи у місті змінили формат традиційного Різдвяного ярмарку та облаштували декілька локацій, головну ялинку Львова прикрасять минулорічною ілюмінацією й 18 грудня "запалять".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.