Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Залізнична, 30

google.com.ua

П'ятниця, 18 грудня 2020, 16:50

Козицький надав в оренду землю у Львові під будівництво готелю

вул. Залізнична, 30

Мешканка Сокалю отримала в оренду ділянку на вул. Залізничній, де будуватиме сучасний 5-поверховий готель.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №1167/0/5-20 від 8 грудня 2010 року.

Максим Козицький, за клопотанням Наталії Горбачук, погодив надати їй в оренду терміном на 10 років земельну ділянку, площею 0,1164 га, яка знаходиться вул. Залізнична, 30 у Львові та перебуває у державній власності.

На цій ділянці знаходиться нежитлова будівля, яку Горбачук планує реконструювати, здійснити надбудову і перетворити на 5-поверховий готель.

"Затвердити Горбачук Н. Ю. проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1164 га із зміною цільового призначення для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування" – йдеться у розпорядженні.

Департамент архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА має укласти із Наталією Горбачук договір оренди землі на 10 років.

Нагадаємо, у жовтні цього року виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив Наталії Горбачук на вул. Залізничній, 30 збудувати готель. Згідно із містобудівною документацією, висота нового 5-поверхового готелю становитиме 20,5 метрів – до будівлі добудують ще два поверхи й облаштують котельню на даху, не зважаючи на те, що ділянка, на якій знаходиться будинок, належить до зони малоповерхової квартирної житлової забудови.

За даними аналітичної системи YouControl, мешканка Сокалю Наталія Горбачук з жовтня 2019 зареєстрована фізичною особою-підприємцем, займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна, роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами.

Також вона є власницею фермерського господарства "Фруттосвіт", що знаходиться у селі Гостинцеве Мостиського району та займається вирощуванням зерняткових і кісточкових фруктів.

Додамо, згідно із інформацією на сайті закупівель Pro Zorro, Наталія Горбачук у грудні 2019 року придбала цей будинок, площею 1409,8 кв.м на аукціоні за 25 350 000 грн, яке проводив попередній власник будівлі – ПАТ "Львівський локомотиворемонтний завод".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.