Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Воютицький спиртзавод

Укрспирт

П'ятниця, 18 грудня 2020, 14:09

Київська фірма за 48 мільйонів придбала спирзавод на Самбірщині

Воютицький спиртзавод

Фонд держмайна продав Воютицький спиртзавод за 48 млн грн київській фірмі ТзОВ "СКН "Сучасна комерційна нерухомість".

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях виставило на продаж у системі ProZorro Воютицький спиртовий завод, що знаходиться на вул. Заводській, 1 у селі Воютичі Самбірського району.

Аукціон стартував 17 грудня, участь у ньому взяли три компанії: ТОВ "Фінансова компанія "Авіор" (запропонувала 42 000 000 грн), ТзОВ "Хімтайм" (48 000 000 грн) та ТзОВ "СКН "Сучасна комерційна нерухомість" (48 000 100 грн). Переможцем обрали ТзОВ "СКН "Сучасна комерційна нерухомість", яке запропонувало найвищу ціну за землю та приміщення заводу, а початкова вартість Воютицького спиртзаводу становила 32 002 696,92 грн. 

До складу "Воютицького місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП "Укрспирт" входять, зокрема, цех розливу, виробництва концентрату квасного сусла і полісолодових екстрактів, будівля насосної станції води, варочне і дріжджебродильне відділення. 

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "СКН "Сучасна комерційна нерухомість" зареєстроване у лютому 2020 року в Києві, займається організацією будівництва будівель. Кінцевим власником фірми є киянин Дмитро Березовенко. Розмір статутного капіталу підприємства становить 50 000 грн.

Нагадаємо, Фонд держмайна оголосив про продаж Воютицького спиртзаводу у листопаді цього року. 

У 2015 році Воютицький спиртзавод, який раніше займався виготовленням етилового ректифікованого спирту та штат якого складав 165 працівників, уклав вигідний контракт на постачання своєї продукції із лабораторією контактної корекції зору "Око-Плюс".

Додамо, наприкінці вересня Фонд держмайна продав Лопатинський спирзавод за 50 млн грн фірмі "Офіс Інвестицій", яку створили наприкінці 2019 року. А на початку листопада продали Суходільський спиртзавод за 60 млн грн київській фірмі ТзОВ "Фінанс-Сервіс плюс".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.