Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська область

Понеділок, 21 грудня 2020, 14:28

З наступного року Антонов розпочинає будівництво курорту у Славську

Львівська область

Власник холдингу ОККО Group Віталій Антонов у 2021 році розпочинає будівництво цілорічного курорту в смт. Славське.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Холдинг ОККО Group планує в 2021 році розпочати будівництво гірськолижного курорту на території Славської об'єднаної територіальної громади, сума інвестицій складе 500 млн доларів.

За словами заступника начальника управління туризму і курортів Львівської ОДА Тараса Лозинського, курорт буде побудований в 15 км від Славського в селах Верхня Рожанка і Волосянка.

"Це дуже тривалий проект, який буде тривати близько чотирьох років. Він стартує в 2021 році. Зараз всі питання з землею вирішені, наступний крок – розробка проекту, проектно-кошторисної документації та початок будівельних робіт", – наголосив Тарас Лозинський.

Він додав, що курорт в технічному плані буде випереджати Буковель на вісім-дев'ять років, а комплекс включатиме більше 60 км трас.

Зазначимо, OKKO Group – всеукраїнський холдинг, флагманом якого є мережа АЗК "ОККО" ("Концерн" Галнафтогаз"). До складу OKKO Group входить понад 10 різнопрофільних бізнесів в сфері виробництва, торгівлі, будівництва, страхових, сервісних та інших послуг.

У холдинг також входить житлово-будівельна компанія "Ваш дім". У жовтні 2019 року у міськраді погодили будівництво цією компанією багатоповерхового житлового кварталу на вул. Пасічній, 133 на площі майже 12 га. 

Додамо, про будівництво цього курорту стало відомо ще у 2019 році, тоді OKKO Group зареєстрували у смт. Славське. Мажоритарним акціонером компанії є Віталій Антонов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.