Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самбір

Вівторок, 22 грудня 2020, 14:44

Укрзалізниця звинуватила мерію Самбора у незаконному вилученні землі

Самбір

Укрзалізниця оскаржить у суді рішення Самборської міськради про вилучення двох ділянок та передачу їх фізичним особам.

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Укрзалізниця готується оскаржити у суді рішення Самбірської міської ради, яким дві земельні ділянки у місті, що перебували у власності залізниці, передали у власність приватним особам для будівництва житлового будинку та ведення садівництва.

"Самбірська міська влада не повідомивши Укрзалізницю, вирішила на свій розсуд розпорядитися земельними ділянками товариства. Одну ділянку у Самборі, площею 836 кв.м, свого часу було вирішено передати певній особі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Іншу земельну ділянку Укрзалізниці у Самборі, площею 355 кв.м, передали у одноосібну власність громадянину для ведення садівництва" – йдеться у повідомленні.

В Укрзалізниці наголосили, що за фактами вилучення земельних ділянок компанія вже звернулася до суду.

"Такі дії місцевої влади Самбора вкрай обурюють, адже частини земельних ділянок вилучалися без згоди Укрзалізниці. При цьому місцевий бюджет продовжував отримувати від Укрзалізниці кошти від сплати земельного податку за ці ж вилучені ділянки. Ми налаштовані рішуче і будемо захищати інтереси компанії в суді", – додали в Укрзалізниці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.