Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кафе у Львові

Четвер, 24 грудня 2020, 11:43

У новорічну ніч кафе і ресторани у Львові працюватимуть до ранку

кафе у Львові

Кабмін дозволив ресторанам і кафе працювати всю новорічну ніч.

Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів України №1236.

Вчора, 23 грудня, Кабінет міністрів вніс зміни у постанову про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів, згідно із якою продовжив час роботи кафе і ресторанам 1 січня з 01:00 год до 07:00 год ранку. 

Зокрема, у підпункті 12 пункту 2 цієї постанови цифри і слова "до 1-ї години" замінені цифрою і словами "до 7-ї години". Цим підпунктом вводилися обмеження щодо роботи кафе і ресторанів, яким було дозволено працювати до 1-ї години у новорічну ніч.

Нагадаємо, з 19 грудня по всій території України діють нові карантинні обмеження щодо роботи закладів харчування, проведення масових заходів в закладах освіти і приміщенні церков.

Загалом карантин в Україні, який вперше запровадили з 12 березня, продовжили до 28 лютого 2021 року. 

Також уряд вирішив запровадити в Україні посилений карантин з 8 до 24 січня. Раніше у МОЗ пропонували запровадити жорсткий карантин на три тижні, починаючи із перших чисел січня. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.