Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Москаленко

Вівторок, 29 грудня 2020, 15:25

Самопоміч накатала Порошенку солодійну ябеду на квірні ініціативи Козловського

Андрій Москаленко

Фракція Самопоміч у міськраді вимагає від Петра Порошенка відреагувати на образливу заяву Григорія Козловського щодо Андрія Москаленка.

Сьогодні, 29 грудня, на сесії Львівської міської ради депутати керівниця фракції "Самопоміч" Вікторія Довжик зачитала відкритий лист до голови фракції "Європейська Солідарність" у Верховній Раді Петра Порошенка з проханням відреагувати на заяву депутата Львівської облради від ЄС Григорія Козловського, який публічно образив заступника міського голови Львова з питань розвитку і депутата Львівської міськради від "Самопомочі" Андрія Москаленка.

"25.12.2020 на Різдво у кількох ЗМІ, в тому числі на Zik.ua, яке належить оточенню Медведчука, було опубліковано заяву депутата Львівської обласної ради Григорієм Козловським від "Європейської Солідарності", яка містить образливі висловлювання особистого характеру на адресу депутата Львівської міської ради від партії "Об’єднання Самопоміч" Андрія Москаленка" – зачитала Довжик.

У зверненні вказано, що фракцію "Самопоміч" здивувала відсутність будь-якої реакції на це від "Європейської Солідарності".

"Переконані, що згадані висловлювання депутата Львівської обласної ради дискредитують Львівщину та Україну в очах не тільки українців, але й загалом європейської спільноти. Просимо Вас публічно відреагувати на згадану заяву в контексті її відповідності цінностям політичної сили "Європейська Солідарність" та Європейської Народної Партії, асоційованим членам якої є як "Європейська Солідарність" так і "Об’єднання "Самопоміч" – йдеться у зверненні.

Зазначимо, 25 грудня сайт "Вголос" опублікував статтю під назвою "Козловський подає до суду на "маленького гомосексуаліста" Москаленка – гроші підуть в дитячий будинок" у якій депутат облради назвав Андрія Москаленка "маленьким гомосексуалістом, єдине заняття якого – їздити зі Садовим у відрядження і ходити там з ним у баню". 

Додамо, приватний підприємець Григорій Козловський на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської обласної ради від партії "Європейська солідарність". У 2015-2020 роках він був депутатом Львівської міськради у складі партії Блок Петра Порошенка.

У грудні 2016 року Андрій Москаленко став заступником міського голови з питань розвитку, також він входить у склад виконавчого комітету Львівської міськради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.