Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

карантин у Львові

Середа, 13 січня 2021, 11:34

МОЗ планує продовжити жорсткий карантин після 24 січня

карантин у Львові

Міністр охорони здоров'я виступає за продовження жорсткого карантину в Україні після 24 січня.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив міністр охорони здоров'я України Максим Степанов в ефірі каналу 24, міністерство виступає за продовження лоудауну в Україні після 24 січня. За його словами, для цього є всі підстави.

"По-перше, у нас були січневі свята, що супроводжувалися масовими святкуваннями, переміщенням людей, коли їздили до родичів. Все це потенційно дуже вплине на зростання числа хворих Covid-19. По-друге, у нас є щорічне сезонне зростання хворих на грип, яке починається саме в січні і дуже важливо на цьому піку хвороби збити", – заявив Максим Степанов.

Він додав, що метою введення локдауну в Україні є обмеження контактів між громадянами і зниження тиску на систему охорони здоров'я перед спалахом грипу.

Нагадаємо, в Україні з 8 до 24 січня діє жорсткий карантин. На цей період на діяльність ряду сфер введені певні обмеження.

Загалом карантин в Україні, який вперше запровадили з 12 березня 2020 року, продовжили до 28 лютого 2021 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.