Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Матис

П'ятниця, 15 січня 2021, 11:20

Lil Козицький звільнив фрешмена Матиса від біфів та байтів

Роман Матис

Романа Матиса звільнили з посади начальника управління інвестиційної політики Львівської ОДА.

Про це написав Роман Матис на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Львівській ОДА ліквідували управління інвестиційної політики, яке очолював Роман Матис. Посадовця звільнили.

"Управління інвестиційної політики в ЛОДА ліквідовано заради ліквідації моєї посади, як керівника. Підписав наказ про звільнення Степан Куйбіда (директор департаменту економічної політики – ред.). Офіційна причина – реорганізація, реальна – озвучена першим заступником голови ОДА Андрієм Годиком "ти не піариш владу і адміністрацію". Моя суб'єктивна – незручно слухати від мене про те, що адміністрація не виконує своїх обов'язків. Голова ОДА підписав розпорядження про реорганізацію" – написав Роман Матис.

За його словами, працівники цього управління "звільняються з солідарності". 

"І так, ми нікуди не зникаємо, продовжуємо роботу з інвесторами, вже наступного тижня заплановані кілька зустрічей. Але від тепер, львівська обласна адміністрація не має жодного стосунку до залучення інвестицій в регіон" – додав Матис.

Зазначимо, з 2016 року він працював начальником управління інвестиційної політики Львівської ОДА. У листопаді 2015 року Матиса призначили радником тодішнього голови Львівської ОДА Олега Синютки, а з грудня того ж року він очолив управління інвестиційної діяльності Львівської ОДА.

24 вересня 2020 року Роман Матис зареєструвався кандидатом на посаду міського голови Львова, він набрав 0,22% голосів.

Матис – громадський активіст, у 2015 році вступив до Блоку Петра Порошенка "Солідарність". У жовтні 2015 року балотувався у Львівську обласну раду від цієї партії у окрузі №1.

У 2019 році Роман Матис задекларував 255 тис грн зарплати та 3,2 млн грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.