Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

судова справа

Четвер, 21 січня 2021, 12:58

Мерія Миколаєва подала до суду на новостворену Стрийську райраду через комунальне майно

судова справа

Миколаївська міськрада подала позов до суду щодо спірного майна, на яке також претендує Стрийська районна рада.

Про це повідомляють Миколаївські вісті.

Господарський суд Львівської області задовільнив заяву про забезпечення позову Миколаївської міської ради щодо спірного майна – будівлі центру електрозв’язку на вул. Чайковського, 18 (Укртелеком) та нового авто вартістю близько 1 млн грн, на яке претендує Стрийська районна рада після ліквідації Миколаївського району та входження міста до Стрийського району.

"Ми отримали рішення суду про забезпечення позову, зокрема на будівлю Укртелекому, а також на рухоме майно, що перебувало на балансі Миколаївського району.

Нагадаю, саме на це майно, яке було передане Миколаївською райрадою міській раді Миколаєва, заявила свої претензії Стрийська районна рада. Тепер даний спір перебуває у суді і поки він не буде вирішений, доти ніхто і нічого не зможе зробити з даним майном" – наголосив міський голова Миколаєва Андрій Щебель.

Він додав, що сьогодні, 21 січня, Стрийська районна рада на своїй сесії планувала передати це майно на баланс Стрийського району.

Нагадаємо, напркінці 2020 року у Миколаївській ОТГ на два місяці призупинили дію всіх земельних рішень сільрад, що увійшли до складу цієї ОТГ через результати інвентаризації земель.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.