Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Лікарня швидкої допомоги

wikimapia.org

П'ятниця, 22 січня 2021, 11:10

Лікарня швидкої медичної допомоги оголосила тендер на будівництво вертолітного майданчика

Лікарня швидкої допомоги

Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги Львова оголосило тендер із будівництва вертолітного майданчика на 20 млн грн.

Комунальне некомерційне підприємство "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м.Львова" оголосило тендер у системі ProZorro на будівництво злітно-посадкового майданчику гвинтокрилів у КНП "Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова" на вул. І. Миколайчука, 9.

Аукціон стартує 29 січня, а очікувана вартість будівництва становить 19 571 228 грн.

Як йдеться у закупівлі, вертолітний майданчик для термінової госпіталізації хворих у важких станах біля лікарні швидкої допомоги збудують в межах проекту Міністерства охорони здоров’я. Його планують збудувати до 31 грудня 2021 року.

Нагадаємо, у листопаді 2020 року виконком міськради затвердив містобудівну документацію для будівництва вертолітного майданчику на території лікарні швидкої допомоги Львова. А у липні того ж року служба авіації надала дозвіл на облаштування вертолітного майданчика на території цієї лікарні.

Додамо, нещодавно депутати Львівської міськради обстежили стан лікарні швидкої медичної допомоги Львова та виявили, що білльшість її приміщень знаходяться у незадовільному стані.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.