Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

виборча дільниця

Понеділок, 25 січня 2021, 14:07

Свистун очолив Мурованську ОТГ

виборча дільниця

Богдан Свистун переміг на виборах у Мурованській ОТГ.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора, 24 січня, відбулися повторні вибори Мурованського сільського голови, за результатами яких переміг секретар виконавчого комітету Мурованської сільської ради Богдан Свистун, що йшов як самовисуванець.

За словами начальниці відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Зоряни Павлів, за нього проголосували 2269 виборців або 58% з тих, що взяли участь у голосуванні. Натомість явка склала 54,2%. Всього на день виборів у Мурованській сільській громаді до списків виборців було включено 7220 виборців.

Друге та третє місця на повторних виборах посіли: самовисуванка, член партії "Європейська Солідарність" Марія Вертас (878 голосів, 22,4%) і самовисуванець, безпартійний Тарас Кіцак (393, 10%).

Нагадаємо, 31 жовтня 2020 року помер голова Мурованської ОТГ Зіновій Петрух, який займав цю посаду з 2017 року. На виборах 25 жовтня минулого року його переобрали на цю посаду, тому з 5 листопада депутати призначили Олега Хомяка виконуючим обов'язки сільського голови до часу проведення повторних виборів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.