Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

Четвер, 28 січня 2021, 13:10

Козицький ліквідував Агенцію регіонального розвитку Львівщини

Максим Козицький

Маким Козицький підписав розпорядження про ліквідацію Агенції регіонального розвитку Львівщини.

Про це йдеться в розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №45/0/5-21 від 27 січня 2021 року.

Максим Козицьким своїм розпорядженням постановив ліквідувати установу "Агенція регіонального розвитку Львівської області", враховуючи протокол засідання наглядової ради цієї установи від 20 січня цього року.

"Припинити установу "Агенція регіонального розвитку Львівської області" шляхом ліквідації. Створити ліквідаційну комісію установи "Агенція регіонального розвитку Львівської області" та затвердити її склад" –йдеться у розпорядженні.

Майно Агенції регіонального розвитку Львівської області передадуть на баланс департаменту економічної політики Львівської ОДА.

Ліквідаційну комісію очолив перший заступник голови Львівської ОДА і голова наглядової ради Агенції регіонального розвитку Львівської області Андрій Годик. До складу комісії також увійшли: директор Агенції регіонального розвитку Львівської області Тарас Баранецький, бухгалтер Марія Бухтіярова та керівник аналітичної групи ГО "Європейський діалог" Олександр Софій.

Зазначимо, Тарас Баранецький очолював Агенцію регіонального розвитку Львівщини з 8 січня до 31 грудня 2020 року. Агенцію створили у травні 2019 року, її основними завданнями була реалізація державної регіональної політики та сприяння місцевому економічному розвитку. Вона працювала як офіс з надання консультацій щодо підготовки та реалізації програм і проектів регіонального розвитку та покликана була підвищити інвестиційну привабливість Львівщини.

Нагадаємо, у січні цього року у Львівській ОДА розпочали реорганізацію управління інвестиційної політики та звільнили з посади начальника управління Романа Матиса.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.