Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Куценко

Фб Михайла Куценка

Понеділок, 1 лютого 2021, 20:34

Михайла Куценка затвердили експертом Громадської ради при Міндовкіллі

Михайло Куценко

Громадська рада при Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів України призначила Михайла Куценка експертом комітету з питань екологічної оцінки та оцінки впливу на довкілля.

Інформація про це опублікована сьогодні на офіційному сайті Міндовкілля.

Михайло Куценко став єдиним представником Львова у складі експертної групи Громадської ради.

"Всі претенденти на експертів подавали резюме. У списку кандидатів, як і в складі самої Громадської ради, львів'ян не бачив. Я подався експертом в комітет екологічної безпеки та управління відходами. Це моя спеціалізація. Опублікували, що визнаний експертом комітету з питань екологічної оцінки та оцінки впливу на довкілля. В будь-якому разі, підтвердили, що мене обрали експертом Громадської ради Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України” – розповів Михайло Куценко.

Михайло Куценко зазначив, що в його обов'язки, як експерта, входить участь в засіданнях комітету, а також подання пропозицій.

Нагадаємо, що Михайло Куценко є директором "Хаммель-Україна". Він також є  адміністратором груп ФБ, присвячених вирішенню екологічних проблем, зокрема, сортуванню та утилізації ТПВ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.