Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Івах

Середа, 3 лютого 2021, 16:40

Європейський ліфт підніме Іваха на обласний левел відповідальности

Сергій Івах

Депутата Львівської міськради Сергія Іваха планують призначити начальником управління майном спільної власності Львівської облради.

Про це повідомила депутатка Львівської обласної ради від "Європейської солідарності" Ольга Березюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Депутат Львівської міської ради від "Європейської солдіарності" Сергій Івах очолить управління майном спільної власності Львівської обласної ради. З лютого 2020 року керівником цього управління був Віктор Кусий.

"Комісія комунального майна підтримала кандидатуру Сергія Іваха на посаду керівника управління комунального майна Львівської обласної ради. Івах розповів про своє бачення роботи, але тішить, що в основі – прозорість та відкритість рішень" – написала Ольга Березюк .

Нагадаємо, Сергій Івах на місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської міської ради від партії "Європейська Солідарність", офіційно – член цієї партії.

Івах з 26 лютого 2019 року очолив Радехівську РДА, однак через декілька місяців, у червні того ж року його звільнив з цієї посади своїм указом президент Володимир Зеленський.

Івах, член громадської організації "Громада і справедливість", працював директором ППВКФ "Ортекс" з 2013 року (у декларації зазначив, що посада є неоплачуваною), займався підприємницькою діяльністю, а на виборах 2015 року пройшов у міську раду у складі Блоку Петра Порошенка.

У 2019 році Івах задекларував 84 тис грн доходу та 5,4 млн грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.