Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Вівторок, 9 лютого 2021, 15:44

У Львові тимчасово курсуватиме нова маршрутка

львівські маршрутки

На час ремонту вул. Хмельницького у місті курсуватиме автобус №25А.

Сьогодні, 9 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про укладення з тимчасового договору щодо перевезення пасажирів автобусним маршрутом №25А.

Зокрема, як пояснила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, з 22 лютого цього року, через реконструкцію вул. Б. Хмельницького, міськрада запроваджує експериментальний тимчасовий автобусний маршрут №25А.

Автобус №25А курсуватиме за маршрутом: вул. М. Кордуби – вул. Опришківська – вул. Б. Хмельницького – вул. Промислова – вул. В. Липинського – вул. Б. Хмельницького (АС-2) та у зворотному напрямку.

Маршрутка курсуватиме до завершення реконструкції вул. Б. Хмельницького та відновлення роботи автобусного маршруту №25 з кінцевою зупинкою на вул. М. Кордуби. Вартість проїзду становитиме 7 гривень, а на маршруті курсуватиме один автобус.

Обслуговуватиме маршрут №25А приватний перевізник ТзОВ "Міра і К".

Зазначимо, з 8 травня 2020 року у Львові розпочали ремонтувати вулицю Богдана Хмельницького. Роботи виконує ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл", а загальна вартість виконання робіт, згідно з договором-підряду, укладеним між ЛКП "Львівавтодор" та ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" – 175,4 млн грн.

Під час ремонту натуральну бруківку демонтують й замінюють на асфальт. Через це наприкінці травня того ж року у Львові зареєстрували електронну петицію з вимогою зберегти бруківку на вул. Б.Хмельницького, однак виконавчий комітет міськради прийняв рішення продовжити демонтаж бруківки, яку зберігатимуть на очисних спорудах "Львівводоканалу".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.