Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Середа, 10 лютого 2021, 16:09

Садовий просить львів'ян сидіти на печі та жувати калачі

Андрій Садовий

Через негоду Львівська міськрада закликає підприємства і організації перевести своїх працівників на дистанційну роботу.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 10 лютого, за результатами засідання міського штабу з боротьби з наслідками негоди у Львівській міськраді вирішили звернутися до установ та організацій з проханням на декілька днів, поки тривають снігопади, працювати дистанційно.

"Це прохання до всіх установ і організацій – якщо ваші працівники можуть ці два дні попрацювати вдома, дистанційно, будь ласка, зробіть це. Без зайвої потреби я прошу людей не користуватися своїм приватним транспортом, тому що це створює дуже велике навантаження. Треба враховувати реальність ситуації" – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Також Садовий закликає водіїв приватного транспорту закликають допомагати й підвозити інших людей.

Завтра, 11 лютого, синоптики прогнозують ожеледь, дощ з переходом в мокрий сніг та сніг, вдень – хуртовини. Температура коливатиметься від 4 до 6°С морозу.

Зазначимо, 8 лютого міський голова Львова Андрій Садовий та чиновники Львівської міської ради долучились до загальноміського прибирання вулиць від снігу. Детальніше – у статті Варіантів "Лапата лопата". Крім цього, для двірників, які прибирають місто від снігу, планують виділити премії.

Додамо, доріжки у парках Львова вирішили посипати кавовою гущею для боротьби з ожеледицею. Такий пілотний проєкт стартував у парку "700-річчя Львова".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.