Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад на Львівщині

Понеділок, 15 лютого 2021, 12:41

Директора Жовківської лікарні звільнили з роботи через смерть пацієнтів з Covid-19

медичний заклад на Львівщині

Мер Жовкви підписав розпорядження про звільнення директора Жовківської районної лікарні Ігоря Шевціва.

Про це повідомив  міський голова Жовкви Олег Вольський на своїй сторінці у Фейсбуці.

Олег Вольський підписав розпорядження про звільнення директора Жовківської районної лікарні Ігоря Шевціва, де у листопаді минулого року через відсутність електропостачання померли двоє пацієнтів з Covid-19, які були підключені до апаратів ШВЛ. 

"Відповідно до виданого мною розпорядження – з 15 лютого 2021 року звільнено Шевціва Ігоря Євгеновича з посади директора КНП "Жовківська лікарня" ("Жовківська ЦРЛ"). Наступний етап – проведення відкритого конкурсу для визначення нового керівника установи, про який повідомимо згодом" – написав Олег Вольський.

Нагадаємо, 27 листопада 2020 року через відключення світла у Жовківській ЦРЛ померло двоє пацієнтів, що буди підключені до апаратів ШВЛ. Тоді ж голова Львівської ОДА Максим Козицький заявив, що ініціює звільнення голови Жовківської РДА та керівника Жовківської ЦРЛ.

А у грудні минулого року у Жовківській центральній районній лікарні впродовж двох днів працювала комісія департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА, яка запропонувала звільнити усе керівництво.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.