Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Вівторок, 16 лютого 2021, 12:00

На Львівщині від Covid-19 померли більше 50 медиків

медичний заклад у Львові

У понад п'ять тисяч медичних працівників у області діагностували коронавірус.

Про це сьогодні під час сесії Львівської обласної ради повідомив директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Орест Чемерис.

Станом на сьогодні у 5 394 медичних працівників у Львівській області діагностували коронавірус. З них 5 063 медики вже одужали, а 52 осіб – померли.

"Протягом року обласною радою було прийнято ряд соціальних програм спрямованих на підтримку медичних працівників, які перехворіли на Covid-19. Загалом таку допомогу отримали 92 працівників" – пояснив Орест Чемерис.

За його словами, у минулому році з обласного бюджету виділили 150 млн грн для боротьби із коронавірусом.

Також Чемерис зазначив, що сьогодні пацієнтів із коронавірусом приймають 22 медичні заклади області, а також у ще двох лікарнях облаштували "ковідні" відділення. Це Старосамбірська районна лікарня (зарезервовано 80 місць) та лікарня Львівської залізниці (зарезервовано 150 місць).

Нагадаємо, у грудні 2020 року міжвідомча комісія перевірила 22 лікарні області, які приймають пацієнтів з Covid-19, та виявила низку недоліків.

Додамо, 27 листопада 2020 року через відключення світла у Жовківській ЦРЛ померло двоє пацієнтів, що буди підключені до апаратів ШВЛ. Через це на Львівщині оголосили про перевірку всіх "ковідних" лікарень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.