Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

фестивалі у Львові

П'ятниця, 26 лютого 2021, 14:35

Львів заборгував більше трьох мільйонів за проведення фестивалів у 2020 році

фестивалі у Львові

На загальноміські заходи у місті протягом цього року виділили 5,6 млн грн.

Сьогодні, 26 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив календарний план загальноміських централізованих заходів на 2021 рік та суму фінансування відповідних заходів за рахунок коштів бюджету Львівської міської територіальної громади. 

Зокрема, на проведення всіх культурних заходів у місті протягом цього року. передбачили 5 657 668 грн. Найбільше із цих коштів передбачили на виплату заборгованості за події у 2020 році. На це спрямують 3 081 096,93 грн.

Крім цього, по 700 000 грн виділили на відзначення ювілеїв, визначних та пам’ятних дат у місті й на конкурс з надання фінансової підтримки на реалізацію заходів у галузі культури та мистецтва.

Ще 650 000 тис грн піде на конкурс соціально-культурних проектів "Зробимо Львів кращим" за напрямком "Культура".

Нагадаємо, минулоріч проведення всіх культурних заходів у обійшшлося місту у 11 млн грн. Також у області передбачили 12 млн грн на програму розвитку культури у 2021 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.