Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

швидка допомога

П'ятниця, 26 лютого 2021, 16:52

У семи містах Львівщини створять нові станції екстреної медичної допомоги

швидка допомога

Одну таку станція створять у Львові, а шість інших розміщуватимуться у містах області.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради. 

У Центрі екстреної медичної допомоги планують створити сім нових станцій екстреної медичної допомоги, зокрема, у Львові, Буську, Стрию, Самборі, Дрогобичі, Новояворівську, Червонограді.

"Нарешті ми вийшли на рівень обговорення оновленої структури Центру з поділом обласної станції на 6 районних станцій та станцію Львів. Це питання піднімалось в різні часи практично усіма попередніми керівниками Центру. На часі його втілити у життя" – наголосив в.о. директора Центру екстреної медичної допомоги Андрій Васько.

За його словами, до складу нових станцій за територіальним розподілом увійдуть усі нинішні підстанції та пункти базування. Станційні логістичні та адміністративні потужності будуть розміщені на базі шести багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування в районах області та на території двох багатопрофільних лікарень інтенсивного лікування у Львові.

"Така структура дасть кращу координацію і контроль роботи на місцях, в тому числі й за використанням ресурсів, ефективну логістику, кращу комунікацію з ОМС на місцях, запуск електронного документообігу, можливість контролю якості, кращу комунікацію з персоналом на місцях" – додав Васько.

 

Нагадаємо, на території Львівської області створили 73 об'єднані теритріальні громади разом із Львівською ОТГ і уряд затвердив план утворення нових районів на Львівщині. Це Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький,  Золочівський та Яворівський.

Також ще 10 червня 2020 року уряд опублікував перспективний план розвитку Львівської області, затверджений за поданням Львівської ОДА ще 27 травня, який  як вважають експерти, розробили з порушеннями і без консультацій з громадськістю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.