Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Наталія Струк

Фб Наталії Струк

Вівторок, 2 березня 2021, 12:05

Новим гендиректором NTA стала Наталія Струк

Наталія Струк

Наталія Струк стала новим генеральним директором NTA замість Романа Любицького.

Про це повідомляє телеканал NTA на своїй сторінці у Фейсбуці.

Наталія Струк стала новим генеральним директором ПП "НТА – Незалежне Телевізійне Агентство". До цього вона обіймала посаду головного редактора телеканалу.

"Нашим пріоритетом залишиться якісний, виключно українськомовний та патріотичний контент. Після успішного оновлення телеканал NTA вийшов за межі лише львівського регіонального мовника. Через трансляцію в інтернеті NTA дивляться у цілій Україні та закордоном. А окремі програми, які ретранслюють всеукраїнські телеканали, стають лідерами переглядів серед інформаційних мовників. Далі будемо працювати над тим, щоб телеканал отримав цифрову ліцензію для охоплення ще ширшої аудиторії у кращій якості телевізійного сигналу" – пояснила Наталія Струк.

За її словами, журналісти телеканалу неодноразово неодноразово стикалися з тиском через аналіз та критику роботи влади, однак це "ніяк не впливає на принципову журналістську позицію колективу телеканалу NTA".

Нагадаємо, у лютому цього року екс-гендиректор NTA Роман Любицький продав телеканал "Перший незалежний" компанії, створеній 18 лютого колишніми співробітникам санкційних телеканалів Zik, NewsOne и "112". Через це колектив телеканалу NTA вимагав у своїх власників відсторонити Любицького від посади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.