Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Грибовицьке сміттєзвалище

Середа, 3 березня 2021, 11:05

З бюджету Львівщини виділять кошти родинам загиблих під час Грибовицької трагедії

Грибовицьке сміттєзвалище

Родинам загиблих під час Грибовицької трагедії обласна рада виділить фінансову допомогу.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора, 2 березня, на засіданні комісії з питань соціального захисту, прав дітей, людини та учасників бойових дій Львівської обласної ради депутати прийняли рішення виділити фінансову допомогу родинам загиблих під час Грибовицької трагедії 

Як йдеться у повідомленні, кошти виділять у межах Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС) та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2021-2025 роки та Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2021-2025 роки.

Крім цього, частину коштів скерують на оздоровлення учасників АТО, також планують надавати і одноразові фінансові допомоги.

Нагадаємо, що Львівська облрада передбачила 62 млн грн на реалізацію програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області. Ще понад 41 млн грн виділили на реалізацію програми соціальної підтримки учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2021-2025 роки.

Додамо, 30 травня 2016 року на Грибовицькому сміттєзвалищі стався обвал, внаслідок якого трьох рятувальників та еколога ЛКП "Збиранка" накрило сміттям. Вони гасили пожежу, яка почалась на сміттєзвалищі 29 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.