Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

Середа, 3 березня 2021, 16:45

У Львові розглядатимуть питання щодо підняття вартості проїзду у машрутках

львівські маршрутки

Львівська міськрада винесе на розгляд громадськості питання про підвищення ціни проїзду у машрутках до 14 гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як завив керівник управління транспорту Львівської міської ради Орест Олеськів, наступного тижня на обговорення з громадськістю виставлять рішення про збільшення тарифу на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті міста. 

За результатами цих обговорень у міськраді й прийматимуть рішення щодо тарифів на проїзд у місті.

"Наше управління отримало розрахунки економічно обґрунтованого тарифу від приватних перевізників, а також такі розрахунки надали комунальні перевізники – ЛК АТП № 1 і ЛКП "Львівелектротранс". Відповідно зараз ми завершуємо вивчення цих розрахунків, і плануємо винести питання коригування тарифу, яке піднімають перевізники, на громадське обговорення. На основі результатів обговорення буде приймати наступні рішення" – наголосив Орест Олеськів.

Нагадаємо, перевізники вимагають у міськради підняти варість проїзду у львівських маршрутках, щонайменше, до 14 гривень. Тоді ж директор АТП-1 Орест Хамула пояснив, що саме стільки коштує реальна економічно-обгрунтована ціна за проїзд у місті.

Додамо, з 1 лютого 219 року у Львові вартість проїзду в автобусному транспорті Львова становить 7 грн. Вартість проїзду у міських маршрутках перед цим піднімали у грудні 2017 року. Тоді ціна за проїзд зросла з 4 грн до 5 грн. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.