Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Степан Кулиняк

Фб Кулиняка

Вівторок, 9 березня 2021, 12:34

Зеленський призначив голову Дрогобицької РДА

Степан Кулиняк

Володимир Зеленський призначив Степана Кулиняка головою Дрогобицької РДА.

Про це йдеться у розпорядженні Президента України №167/2021-рп від 5 березня 2021 року.

Президент Володимир Зеленський призначив на посаду голови Дрогобицької  районної державної адміністрації Степана Кулиняка. 

"Призначити Кулиняка Степана Львовича головою Дрогобицької районної державної адміністрації Львівської області."

Зазначимо, Степан Кулиняк працював керівником апарату Дрогобицької РДА, очолював відділ правового забезпечення Дрогобицької міськради. На місцевих виборах у 2020 році він пройшов до Дрогобицької міськради від партії "Слуга народу".

Згідно із його декларацією про доходи за 2020 рік, минулоріч Кулиняк заробив 266 683 грн зарплати в Дрогобицькій РДА, має квартиру у селі Лішня Дрогобицького району, а його дружина володіє двома квартирами у Дрогобичі.

Нагадаємо, Львівська ОДА розпочала процес реорганізації районних державних адміністрацій, який уряд затвердив у червні 2020 року. Із 20 РДА залишать лише 7 – це Львівська, Червоноградська, Стрийська, Самбірська, Дрогобицька, Золочівська та Яворівська РДА. 

Перспективний план розвитку Львівської області, як вважають експерти, розробили з порушеннями і без консультацій з громадськістю.

Додамо, у серпні минулого року Володимир Зеленський звільнив голову Дрогобицької РДА Омеляна Стасулу, якого призначив на цю посаду у лютому 2020 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.