Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

П'ятниця, 28 лютого 2020, 14:37

Зеленський визначився з керівником Дрогобицької РДА

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський призначив Омеляна Стасулу головою Дрогобицької РДА.  

Про це йдеться у розпорядженні Президента України №162/2020-рп. від 28 лютого 2020 року.

Президент Володимир Зеленський призначив головою Дрогобицької районної державної адміністрації Омеляна Стасулу.

"Призначити Стасулу Омеляна Богдановича головою Дрогобицької районної державної адміністрації Львівської області" – йдеться у розпорядженні.

Зазначимо, Омелян Стасула, мешканець села Унятичі Дрогобицького району. У 2001 році закінчив Дрогобицьке Державне музичне училище ім. В.Барвінського, після чого заочно підвищив свою кваліфікацію на кафедрі музичного мистецтва ДДПУ, де здобув освіту вчителя музики, етики і естетики. 

Омелян Стасула працював методистом в районному народному домі. Згідно із його декларацією про доходи за 2018 рік, він отримав 83 487 тис грн заробітної плати у відділі культури і туризму Дрогобицької районної державної адміністрації.

Нагадаємо, 10 липня 2019 року Володимир Зеленський звільнив очільників Дрогобицької, Жовківської, Кам'янка-Бузької, Турківської, Пустомитівської та РДА.

Додамо, у грудні 2019 року Володимир Зеленський призначив Віталія Бабяка головою Турківської РДА. Раніше Володимир Зеленський призначив керівників БуськоїРадехівськоїПеремишлянськоїЗолочівськоїПустомитівської РДА, ще Яворівської та Жидачівської РДА, а також голів Самбірської, Жовківської, Городоцької, Стрийської, Старосамбірської, Сколівської, Мостиської, Миколаївської, Кам’янка-Бузької РДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.