Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

вул. Романчука, 18

google.com.ua

Понеділок, 22 березня 2021, 14:03

Нацполіція витратить майже два мільйони на реконструкцію будівлі нового райвідділу поліції Львова

вул. Романчука, 18

Нацполіція Львівщини замовила за 1,8 млн грн реконструкцію будівлі районного управління поліції у львівської фірми.

Головне управління Національної поліції у Львівській області провело тендер у системі ProZorro на реконструкцію будівлі Львівського районного управління поліції ГУ НП у Львівській області, що на вул. Романчука, 18, які переможець тендеру має здійснити до 28 грудня 2021 року.

Аукціон стартував 19 лютого, участь у ньому взяли ТзОВ "Термопласт буд" (1 764 768 грн), мале приватне підприємство "Мета" (1 890 896 грн), ПП "Аміра Т.Ч.Ч.К." (2 100 055 грн) та ТзОВ "Еталон-Ком" (2 289 345,94 грн). Переможцем обрали мале приватне підприємство "Мета", а очікувана вартість послуг становила 2 502 720 грн. 

Як вказано у закупівлі, під час реконструкції у будинку відновлять фасад, здійснять утеплення покрівлі, замінять вікна та двері, а також відновлять підлогу, поміняють електромережу, водопровід і каналізацію.

За даними аналітичної системи YouControl, мале приватне підприємство "Мета" зареєстроване у 1995 році у Львові, займається роботами із завершення будівництва, а також діяльністю посередників у торгівлі товарами широкого асортименту. Керівницею та власницею фірми є львів'янка Ірина Новіцька. Розмір статутного капіталу підприємства становить 50 грн.

Нагадаємо, наприкінці січня цього року, за підстумками реформи децентралізації, Галицький та Личаківський відділи поліції об’єднали у Львівське районне управління поліції, яке розташовуватиметься на місці Личаківського відділу поліції. 

Львівське та Стрийське районні управління поліції очолили Павло Гарасим та Микола Луговий.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.