Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

П'ятниця, 15 січня 2021, 15:30

У Львові обрали керівників новостворених районних управлінь поліції

львівська поліція

Львівське та Стрийське районні управління поліції очолили Павло Гарасим та Микола Луговий.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 15 січня, начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський представив керівників новостворених Львівського та Стрийського районних управлінь поліції. 

Ці районні управління поліції Львівщини очолили підполковник поліції Павло Гарасим та полковник поліції Микола Луговий відповідно.

Зазначимо, з лютого 2019 року Павло Гарасим був начальником Шевченківського відділу поліції. До цього працював заступником начальника управління – начальником відділу організаційно-аналітичної роботи управління протидії наркозлочинності ГУ Національної поліції у Львівській області. 

Натомість Микола Луговий керував Стрийським відділом поліції.

Додамо, на території Львівської області створили 73 об'єднані теритріальні громади разом із Львівською ОТГ і уряд затвердив план утворення нових районів на Львівщині. Це Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Також ще 10 червня 2020 року уряд опублікував перспективний план розвитку Львівської області, затверджений за поданням Львівської ОДА ще 27 травня, який  як вважають експерти, розробили з порушеннями і без консультацій з громадськістю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.