Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівська поліція

Вівторок, 26 січня 2021, 16:54

У Львові об'єднали два відділи поліції

львівська поліція

Галицький та Личаківський відділи поліції об’єднали у Львівське районне управління поліції.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 26 січня, Личаківський та Галицький відділи поліції об’єднали у Львівське районне управління поліції.

"Повідомляємо, що Галицький та Личаківський відділи поліції змінили адресу розташування та контактні номери телефонів. На виконання Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та розпорядження Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 №718-р "Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Львівської області", а також відповідно до організаційно-штатних змін Головного управління Національної поліції у Львівській області, реорганізовано відділи поліції у місті Львові" – йдеться у повідомленні.

Львівське районне управління поліції розташовуватиметься на вул. Романчука, 18, де до цого часу працював Личаківський відділ поліції.

Нагадаємо, Львівське та Стрийське районні управління поліції очолили Павло Гарасим та Микола Луговий.

Додамо, на території Львівської області створили 73 об'єднані теритріальні громади разом із Львівською ОТГ і уряд затвердив план утворення нових районів на Львівщині. Це Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Також ще 10 червня 2020 року уряд опублікував перспективний план розвитку Львівської області, затверджений за поданням Львівської ОДА ще 27 травня, який  як вважають експерти, розробили з порушеннями і без консультацій з громадськістю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.