Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

сесія Львівської міськради

Четвер, 11 березня 2021, 12:15

Більше десяти львівських депутатів створили нову фракцію у міськраді

сесія Львівської міськради

У Львівській міськраді створили міжфракційну депутатську групу Шевченківського району.

Сьогодні, 11 березня, на сесії Львівської міської ради депутати оголосили про  створення міжфракційної депутатської групи Шевченківського району у Львівській міськраді.

Головою групи обрали депутата з Європейської Солідарності Михайла Дідуха, а його заступником – Володимира Марусяка (Європейська Солідарність).

До складу цієї групи також увійшли такі депутати: Роман Грицевич (Європейська Солідарність), Марія Чижишин (Голос), Олена Пелих (Європейська Солідарність), Лейла Мелесова-Вальчак (Європейська Солідарність), Ігор Зінкевич (Варта), Роман Дуда (Європейська Солідарність), Богданна Зубрицька (Самопоміч), Любомир Мельничук (Свобода), Юрій Мельник (Самопоміч).

Нагадаємо, 4 грудня 2020 року відбулася урочиста сесія Львівської міської ради нового скликання на якій міський голова Андрій Садовий та депутати склали присягу, а 23 грудня депутати створили п'ять фракцій у Львівській міськраді та 12 постійних комісій, а також призначили Маркіяна Лопачака від ВО "Свобода" секретарем Львівської міської ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.