Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські шахтарі

П'ятниця, 12 березня 2021, 11:47

Львівські шахтарі влаштують пікет у Києві

львівські шахтарі

Гірники ДП "Львіввугілля" проведуть акцію протесту в Києві через заборгованість із зарплати.

Про це повідомляє видання "Над Бугом".

У середу, 17 березня, працівники ДП "Львіввугілля" планують пікетувати будівлі Офісу президента, Кабінету міністрів та Верховної Ради у Києві, якщо влада, не розрахуються з гірниками до 15 березня щодо заборгованості із заробітної плати.

Зокрема, лідери Незалежної профспілки гірників України вже направили офіційне звернення до всіх центральних органів влади з попередженням про соціальну напругу в трудовому колективі та про готовність виходити на вулицю.

Також повідомляється, що львівських гірників готові підтримали й працівники інших шахт країни.

За словами голови Незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця, станом на сьогодні гірникам заборгували понад 1,3 млрд грн.

Нагадаємо, востаннє львівські гірники пікетували у грудні минулого року. Тоді працівники шахти "Лісова" оголосили підземний страйк та відмовилися підніматися на поверню, вимагаючи виплатити їм заборгованість із зарплати.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.