Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Героїв УПА, 73-77

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 12 березня 2021, 14:58

Будинок на Героїв УПА перетворять на 7-поверховий офісний центр

вул. Героїв УПА, 73-77

Виконком дозволив добудувати нові поверхи та провести реконструкцію будівлі на вул. Героїв УПА, 73-77.

Сьогодні, 12 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Офісний центр "Т-77" з розширенням за рахунок надбудови нежитлових приміщень з пристосуванням під адміністративно-офісний центр на вул. Героїв УПА, 73-77 у Львові.

Згідно із містобудівною документацією, до існуючої п'ятиповерхової будівлі планують добудувати два поверхи та горище й перетворити її на сучасний адміністративно-офісний центр, висота якого має не перевищувати 34,5 метрів.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам. 

Земельна ділянка, на якій знахоодиться будівля, належать до зони Г-2 – торгово-ділові зони місцевого значення відповідно до детального плану території у районі вул. В. Антоновича, вул. Кульпарківської, вул. Героїв УПА.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Офісний центр "Т-77" зареєстроване з 2011 року у Львові, займається наданням в оренду офісних машин і устатковання, у тому числі комп'ютерів. Розмір статутного капіталу підприємства становить 3 126 635,46 грн. Власники фірми – львів'янини Людмила та Володимир Косенки. Лбмила Косенко також володіє львівськими будфірмами ТзОВ "Клуб творчих інвестицій" та ТзОВ "Виробничо-комерційна фірма "Горобина".

Нагадаємо, у вересні 2019 року Львівська міськрада надала "Компанії Ріел-естейт груп" дозвіл на будівництво 14-поверхового офісного комплексу на вул. Героїв УПА, 73. Крім цього, 5 червня того ж року виконком Львівської міськради дозволив будівництво адміністративно-офісної будівлі з багаторівневим паркінгом на вул. Героїв УПА, 73, а у лютому 2019 року власник ПП "Медіс" розпочав зводити торгово-офісний центр за цією ж адресою на вул. Героїв УПА, 73.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.