Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Героїв УПА, 73

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 6 вересня 2019, 13:50

Забудовник, який знищив мозаїку Океану, збудує скляний офіс на вулиці Героїв УПА

вул. Героїв УПА, 73

Львівська міськрада дозволила "Компанії Ріел-естейт груп" збудувати 14-поверховий офісний комплекс на території колишнього заводу "Кінескоп".

Сьогодні, 6 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ТзОВ "Карелла", ТзОВ "Квадродім", ТзОВ "Роксав", ПП "Віва-Ф" торгово-офісного комплексу з підземною автостоянкою у двох рівнях, трансформаторною підстанцією та даховою котельнею зі знесенням існуючих будівель.

Збудують офісний центр на території колишнього заводу "Кінескоп", що на вулиця В. Антоновича, 122-122-А, вул. Героїв УПА, 73. Зокрема будівлю планують розсташувати на 4 земельних ділянках площами 0,3269 га, 1,0419 га, 0,0278 га та 0,0587 га, які перебувають у комунальній власності і призначені для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

Новобудова матиме 55 метрів, що становитиме орієнтовно 14 поверхів, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 60%. Крім цього для будівництва офісного приміщення міськрада дозволила знести існуючі будівлі на цій території.

Також у будівлі офісного центру влаштують дворівневий підземний паркінг, трансформаторну підстанцію та дахову котельню.

За даними порталу YouControl ТзОВ "Карелла" засноване в Києві більше 15 ркоів тому і займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. ЇЇ власниками є кияни Ілля Битка та Євген Введенський.

 ТзОВ "Квадродім" і ТзОВ "Роксав" засновані у Львові в один день у 2012 році за адресою будівництва на вулиці  В. Антоновича, 122 та 122-А, і займаються наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Власником обох компаній є Євгеній Кабалик, який мешкає у Киїській області. 

ПП "Віва-Ф" зареєстроване 11 років тому за адресою вулиця  В. Антоновича, 120 і також займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Засновником фірми є "Компанія Ріел-естейт груп", а кінцевими власниками Володимир і Наталія Шведи.

Нагадаємо, 18 липня забудовник "Компанія Ріел-естейт груп" співласником якої є Володимир Швед знищив історичну мозаїку на будівлі колишнього магазину "Океан".

Додамо, 1 серпня у Львівській міськраді повідомили, що після усунення виявлених порушень забудовник знову зможе відновити реконструкцію магазину. Власник компанії пропонує передати місту приміщення на 1000 кв.м для відкриття там дитячої художньої та музичної школи.

Зазначимо, 3 вересня розпочалися роботи із відновлення знищеної забудовником мозаїки з рибами колишнього магазину Океан, які триватимуть 2-3 місяці.

Крім цього  5 червня, виконком Львівської міськради дозволив будівництво адміністративно-офісної будівлі з багаторівневим паркінгом на вул. Героїв УПА, 73.

Також у лютому цього року Львівська міськрада дозволила власнику ПП "Медіс" звести торгово-офісний центр за цією ж адресою на вул. Героїв УПА, 73.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.