Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

аеропорт "Львів"

Понеділок, 22 березня 2021, 12:21

Аеропорт Львова передадуть в концесію у 2022 році

аеропорт "Львів"

Мінінфраструктури планує у 2022 році здати в концесію львівський аеропорт.

Про це повідомляє Укрінформ. 

Міністерство інфраструктури в наступному році планує розпочати почати процес передачі в концесію міжнародних аеропортів у Львові та Херсоні.

"Ми готуємо проекти концесій аеропортів. Зараз ми говоримо про аеропорти у Львові та Херсоні – це будуть перші пілотні концесійні проекти. Ми вирішили це почати в наступному році", – заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

За його словами, зараз не найкращий час для залучення інвесторів до таких проектів.

Міністерство готується до переговорів з потенційними інвесторами і працює над інвестиційним атласом, в якому буде зібрана вся необхідна інформація про концесійні можливості в Україні.

Нагадаємо, ще у березні 2019 року уряд схвалив пропозицію передати аеропорт Львова, також такі пропозиції лунали і в 2017 році. Натомість у жовтні того ж року депутати Львівської міськради виступили проти цього рішення, натомість запропонували прийняти аеропорт у комунальну власність міста.

А з лютого 2016 року Тетяна Романовська стала генеральним директором ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.