Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

залізничні перевезення

Понеділок, 22 березня 2021, 15:28

Кабмін змінив роботу транспорту у червоних карантинних зонах

залізничні перевезення

Відсьогодні в Україні змінився порядок зупинки транспорту в регіонах, що належать "червоних" зон.

Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій на своїй сторонці у Telegram.

Сьогодні, 22 березня, Кабінет міністрів змінв порядок роботи транспорту в регіонах з "червоним" рівнем епідемічної небезпеки Covid-19.

Зокрема, відтепер регіональні комісії з ТЕБ та НС у кожній області самостійно прийматимуть рішення щодо заборони чи обмеження роботи автомобільного та залізничного транспорту у "червоних" зонах.

За словами Криклія, за їх рішеннями заборонятимуться регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним та залізничним транспортом.

Виключення становлять:

- транзитні перевезення;

- перевезення легковими автомобілями, де кількість пасажирів, включаючи водія, не більше 5-ти осіб без урахування дітей віком до 14 років;

- перевезення службовим/орендованим автотранспортом підприємств, закладів, установ у межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше ніж за 2 дні органи Нацполіції;

- перевезення пасажирів автотранспортом у міжнародному сполученні за наявності підтвердженого негативного результату ПЛР-тесту на Covid-19, проведеного не більше ніж за 48 годин.

Також за окремим рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заборонятиметься посадка пасажирів в автомобільний чи залізничний транспорт міжобласного сполучення, окрім спеціальних залізничних рейсів.

Нагадаємо, карантин в Україні, який вперше запровадили з 12 березня 2020 року, продовжили до 30 квітня 2021 року. А з 24 лютого запровадили адаптивний карантин: країну знову поділили на "червону", "помаранчеву", "жовту" та "зелену" зони, в залежності від епідемічної ситуації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.